Usein kysytyt kysymykset

Tabletti yrityskäytössä?

Miten tabletin akku riittää koko asiakaskäynnin ajan? Pitääkö sitä ladata koko ajan?

Tablettien akunkestävyys on erittäin hyvä, selvästi parempi kuin esimerkiksi kannettavalla tietokoneella. Täyteen ladatulla tabletilla tekee tavallisesti työpäivän verran töitä mainiosti, ja virtaa riittää sen jälkeenkin. Tabletin voi myös ladata yhtä helposti ja huomattavasti nopeammin kuin kannettavan tietokoneen.

Joskus asiakaskäynnillä verkkoa ei tahdo löytyä ollenkaan. Erityisesti syrjäseudulla ja maanalaisissa tiloissa on usein ongelmia verkkoyhteyksien kanssa. Miten Eatech Portable toimii näissä olosuhteissa?

Eatech Portable toimii täysin myös ilman verkkoyhteyttä. Eatech Portable sisältää itsessään kaiken sen tuote- ja asiakastiedon, jota myyntityössä tarvitaan. Tilausta tehdessä Eatech Portable tallentaa kaiken syötetyn tiedon automaattisesti huolimatta siitä, onko verkko käytettävissä vai ei. Kun yhteys taas voidaan muodostaa, Eatech Portable lähettää tilauksen ja synkronoi sen toiminnanohjausjärjestelmän kanssa.

Miksi ihmeessä meidän pitäisi käyttää kallista aikaa uuden järjestelmän opetteluun, koska olemme tulleet toimeen nykyisellä puhelin + läppäri -mallilla tähänkin asti?

Eatech Portable on erittäin helppokäyttöinen ja selkeä. Sen opetteluun ei käytännössä kulu juurikaan aikaa, sillä Eatech Portable on suunniteltu niin intuitiiviseksi, että kaikki toiminnot löytyvät luontevasti, käyttö on helppoa eikä vaadi erityisosaamista. Järjestelmään tutustumiseen käytetty aika maksaa itsensä takaisin jatkossa moninkertaisesti tehostettuna työaikana. Kun aikaa vapautuu tilausten käsittelystä varsinaiseen myyntityöhön, myyjäkin on entistä tyytyväisempi. Katso laskurista, miten paljon yrityksenne voi säästää Eatech Portablella.

Onko tabletista oikeasti työkäytössä mitään hyötyä? Eikö se ole enemmänkin pelaamiseen ja muuhun viihdekäyttöön tarkoitettu lelu kuin työväline?

Tabletissa on paljon ominaisuuksia, joiden vuoksi se soveltuu monenlaiseen työkäyttöön erinomaisesti. Tabletti kulkee ohuena ja kevyenä helposti mukana mihin vaan. Sen näytöltä on kätevää esitellä tuotetta asiakkaalle tilassa kuin tilassa, eikä laitteen käyttö ole sidottu pöydän ääreen. Tabletti ei välttämättä tarvitse erillistä laskualustaa, joten tilauksia on helppo kirjata ylös, olivatpa asiakkaan tilat millaiset hyvänsä. Tabletin voi myös kytkeä vaikka videotykkiin ja esittää asiansa isommallekin joukolle kerralla. Lisäksi tabletin akku kestää yhdellä latauksella hyvinkin koko työpäivän.

Miten Eatech Portablen päivitys tapahtuu? Saako siihen ylipäätään päivityksiä?

Eatech Portableen on saatavilla päivityksiä myös toimituksen jälkeen. Päivitysten asentaminen onnistuu etänä ilman, että käyttäjän tarvitsee toimittaa tablettia toimistolle. Käyttäjä voi myös itse valita päivityksen asentamisen ajankohdan.

Jos haluan tehdä tabletillani muutakin kuin käyttää Eatech Portablea, voinko synkronoida sillä tehdyt tiedostot esimerkiksi pöytäkoneen kanssa?

Eatech Portable toimii Windows 8.1 -alustalla, joten sen synkronoitavuus muiden tietokoneiden kanssa on erittäin hyvä.

Onko tabletti turvallinen käyttää? Mitä jos sivulliset pääsevät toiminnanohjausjärjestelmäämme verkkovierailujen aikana?

Eatech Portablen käyttämä salattu VPN-yhteys takaa, ettei kukaan sivullinen missään tilanteessa pääse murtautumaan tabletin ja toiminnanohjausjärjestelmän väliin. Eatech Portable on siis erittäin turvallinen käyttää missä hyvänsä.

Meillä on jo hyvä toiminnanohjausjärjestelmä, jota emme missään tapauksessa halua vaihtaa. Miksi vaivautuisimme tutustumaan Eatech Portableen?

Eatech Portablen ei ole tarkoituskaan korvata olemassa olevaa toiminnanohjausjärjestelmää, vaan se toimii yhteistyössä teidän nykyisen toiminnanohjausjärjestelmänne kanssa. Eatech Portable täydentää toiminnanohjausjärjestelmänne mahdollisia puutteita, erityisesti liikkuvan työn osalta. Kysy lisää myynnistämme!