Kunnossapidon sovellus Eatech Portable Services

Huollon ja kunnossapidon sovelluksella parannat toiminnan laatua ja tehokkuutta sekä vähennät kustannuksia

Kunnossapidon sovelluksen avulla ohjaat huoltotyöt helposti oikealle henkilölle, ja sen karttapohjaa hyödyntämällä saat sujuvuutta huoltotöiden suunnitteluun. Näet aina reaaliaikaisesti, kuka missäkin kohteessa on töissä. Työajan seuranta ja raportointi sekä toiminnan analysointi ja kehittäminen käyvät helpommin, kun saat riittävät tiedot päätöksenteon tueksi.

Työn kirjaaminen helpottuu

Huoltohenkilö kirjaa huoltotyöt ja -käynnit helposti. Hän voi hakea käytetyt varaosat varaosaluettelosta ja kirjata ne suoraan huoltotyölle. Käytetyn työajan, ajettujen kilometrien ja muiden tarpeellisten tietojen lisääminen käy kätevästi. Huoltotyön dokumenttiin voi liittää tarvittaessa myös paikalla napatun kuvan kohteesta. Lopuksi huoltohenkilö voi ottaa asiakkaalta sähköisen allekirjoituksen ja toimittaa huoltotyön tiedot suoraan laskutukseen.

Anna huoltohenkilöstön keskittyä ydinosaamiseensa

Pidä huippuosaajasi talossa. Nykyaikainen kunnossapidon sovellus helpottaa huomattavasti kentällä tehtävää toimistotyötä ja huoltohenkilöstö voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Lue, mitä hyötyä kunnossapidon sovelluksesta on sinulle. Tai vilkaise mitä kaikkea sovellus pitää sisällään.