Ominaisuudet

Huollon ja kunnossapidon sovellus Eatech Portable Services

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana

Työnohjaus

Kenttähuollon sovellus Eatech Portable esittää reaaliaikaisen tiedon huoltohenkilöstön tilanteesta. Sen avulla työt voi aikatauluttaa ja jakaa optimaalisesti: oikea ihminen oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Yllättävissä tilanteissa on helpompi hahmottaa, miten työhön sopiva henkilö saadaan mahdollisimman nopeasti paikalle.

 

Töiden vastaanotto

Huoltosovelluksella töiden vastaanotto ja hallinta hoituvat kätevästi. Säännölliset huoltokäynnit ovat automaattisesti työjonossa, ja kertaluonteiset huoltokäynnit voidaan kirjata järjestelmään jopa kentällä. Virheet ja unohdukset vähenevät ja näin asiakkaita voidaan palvella paremmin.

 

Huoltokäynnit

Huoltohenkilö näkee omien töidensä tilanteen Eatech Portable huoltosovelluksesta selkeästi ja havainnollisesti päivä-, viikko- tai kuukausitasolla. Päivän työt saa näkyviin myös karttapohjalle, joten käyntijärjestyksen voi suunnitella sujuvaksi. Kun päivän työt jaetaan huoltotiimin kesken, on tehtävän poimiminen työjonosta ja sopivan tekijän kiinnittäminen työhön helppoa.

 

Asiakastiedot

Kaikki ajantasaiset asiakastiedot – osoitteet, yhteyshenkilöt, sovitut käytännöt – pysyvät huoltokäynneillä aina mukana Eatech Portablessa. Mitään ei tarvitse muistella erikseen, sillä kaikki löytyy asiakastiedoista.

 

Huoltokohteen tiedot ja huoltohistoria

Huollon ja kunnossapidon sovelluksessa pysyvät tallessa kaikki huoltokohteen tiedot sekä huoltohistoria, esimerkiksi tekniset tiedot, huolto-ohjeet ja huoltokohteelle tehdyt toimenpiteet. Tämä helpottaa työtä jo huoltokäynnin suunnitteluvaiheessa.

 

Varaosatiedot

Huoltokohteen varaosatiedot pysyvät Eatech Portablessa aina ajan tasalla, ja ne löytyvät helposti ja nopeasti. Tästä syystä hälytyskäynnillä ei tarvitse soitella varastolle ja varmistella varaosien saatavuutta, ennen kuin asiakkaalle voi kertoa, milloin huoltokohde on taas toimintakunnossa.

 

Huoltotöiden kirjaus

Kun huoltohenkilö saapuu kohteeseen, hän kuittaa Eatech Portable -sovellukseen työn aloitetuksi. Hän kirjaa järjestelmään työssä käytetyt varaosat suoraan varaosaluettelosta ja lisää työajan, kilometrit sekä muut tarpeelliset tiedot. Hän voi ottaa kuvia kohteesta ja lisätä ne dokumentaatioon. Hän voi myös pyytää asiakkaalta sähköisen allekirjoituksen tehdystä työstä ja lähettää tiedot suoraan laskutukseen. Lopuksi huoltohenkilö kuittaa työn tehdyksi ja siirtyy seuraavaan kohteeseen. Kaikki käy sujuvasti ja varmasti alusta loppuun.

 

Karttapohja käytettävissä

Eatech Portablen karttapohjasta voit katsoa reaaliaikaisesti huoltohenkilöstön työkohteet. Asiakkaiden keskinäinen luokittelu ja navigointi hoituvat myös Eatech Portable -sovelluksella.

 

Toiminnanohjausjärjestelmään liittäminen

Huollon ja kunnossapidon sovellus tuo käyttöikää ja lisäkäytettävyyttä nykyiselle toiminnanohjausjärjestelmällesi. Se integroituu olemassa oleviin järjestelmiin, jolloin ajantasainen tieto on kentällä aina saatavilla. Vastaavasti kentällä tehdyt muutokset näkyvät heti toimistolla. Eatech Portable ei kuitenkaan sido yritystä nykyiseen toiminnanohjausjärjestelmään, sillä kun vaihdon aika tulee, Eatech Portable voidaan jälleen liittää uuteen järjestelmään.

 

Työajan seuranta

Työajan seuranta ja raportointi sekä toiminnan analysointi ja kehittäminen käyvät helpommin, kun saat riittävät ja ajantasaiset tiedot päätöksenteon tueksi.

 

Käytettävissä ilman verkkoyhteyttä

Huoltotyön kirjaus ei ole sidoksissa verkon toimivuuteen, sillä kaikki Eatech Portablen toiminnot ovat käytettävissä myös offline-tilassa, eli täysin ilman verkkoyhteyttä. Verkkoyhteyttä tarvitaan vain tietojen päivittämiseen toiminnanohjausjärjestelmän kanssa.

 

Muokattavuus

Eatech Portablen toiminnallisuus on muokattavissa tarpeiden mukaan. Ajatuksena on, että liikkuva huoltohenkilö voi hoitaa sovelluksella kaiken huoltokäyntiin liittyvän kirjaustyön yhdellä työkalulla, helposti ja varmasti.