Ominaisuudet

Myyntisovellus Eatech Portable Sales

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana

Ajantasaiset asiakastiedot

Myynnin menestys perustuu suurelta osalta ajan tasalla olevaan, liiketoiminnan kannalta olennaiseen asiakastietoon. Eatech Portablessa asiakastiedot ovat aina mukana, ja ne on helppo päivittää kentällä. Asiakastiedot voi näyttää karttanäkymässä, mikä helpottaa reittisuunnittelua.

Ajantasaiset tuotetiedot

Myyntisovelluksessa yrityksesi kaikki tuotetiedot kulkevat kompaktisti mukana ajantasaisina. Myös tuotteeseen liittyvät oheismateriaalit – esitteet, ohjekirjat, kuvat, mainosvideot ja niin edelleen – voi helposti liittää tuotetietoihin. Käytännössä siis painavat, paperiset tuotekatalogit voi jättää toimistolle kokonaan. Hinnoittelu pysyy reaaliaikaisena, ja hintojen räätälöinti on vaivatonta. Tuotehinnasto, asiakashinnastot, alennusprosentit, tuoteryhmähinnat ja kampanjahinnat kulkevat kätevästi aina mukana.

Myyntisovelluksen tuotetiedot

Asiakkaan myyntihistoria

Asiakkaan myyntihistoria tallentuu myyntisovellukseen automaattisesti ja monipuolisesti. Kokonaismyyntiä voi tarkastella ja vertailla kuukausi-, tuoteryhmä- ja tuotetasolla. Asiakaskohtaiset aiemmat myyntihinnat löytyvät helposti. Tämä helpottaa myynnin suunnittelua ja parantaa myyntiä.

myyntisovelluksen myyntihistoria

Varastosaldo ja ostotilauskanta

Myyjä näkee varastosaldon myyntisovelluksesta reaaliajassa, eikä hänen tarvitse enää soitella toimistolle ja varmistaa, mitä ja paljonko on myytävissä. Ostotilauskannasta näkee tulevan tilanteen, jolloin myynnissä voi hallitusti tehdä asiakkaan tarpeen mukaisia ennakointeja.

myyntisovelluksen varastosaldo ja ostotilauskanta

Tuote-esittelyt

Eatech Portable myyntisovelluksen ansiosta voi tuotteeseen liittyvät video- ja kuvaesittelyt näyttää silloinkin, kun verkkoyhteys ei ole käytettävissä. Kun laitteen liittää isoon näyttöön tai videotykkiin, esittelyä voi seurata kerralla suurempikin joukko.

myyntisovelluksen tuote-esittely

Tilaus ja tarjous

Tilauksen tai tarjouksen saa tehtyä helposti alusta loppuun jo asiakkaan luona. Keskeneräisen tilauksen voi tallentaa ja valmiin tilauksen voi lähettää toimistolle heti. Tiedot siirtyvät automaattisesti ja virheettömästi aina varastoon ja laskutukseen saakka, toiminnanohjausjärjestelmän niin salliessa. Asiakas saa tarvittaessa tilausvahvistuksen välittömästi.

myyntisovelluksen tilaus- ja tarjousnäkymä

Kätevä karttapohja

Asiakashaun tuloksia voi katsella myyntisovelluksessa paitsi listauksena myös karttapohjalla. Sijaintia osoittavalla symbolilla, sen värillä ja koolla, voidaan havainnollistaa asiakkuuteen liittyviä luokitteluja, viimeisen käynnin ajankohtaa tai vaikkapa vuositason kokonaismyyntiä. Karttapohjaa voi hyödyntää käyntien suunnittelussa ja sen avulla voi navigoida.

myyntisovelluksen karttanäkymä

Toiminnanohjausjärjestelmään liittäminen

Eatech Portable myyntisovellus tuo käyttöikää ja lisäkäytettävyyttä nykyiselle toiminnanohjausjärjestelmällesi. Se integroituu olemassa oleviin järjestelmiin, jolloin ajantasainen tieto on kentällä aina saatavilla. Vastaavasti kentällä tehdyt muutokset näkyvät heti toimistolla. Eatech Portable ei kuitenkaan sido yritystä nykyiseen toiminnanohjausjärjestelmään, sillä kun vaihdon aika tulee, Eatech Portable voidaan jälleen liittää uuteen järjestelmään.

myyntisovelluksen integraatiomahdollisuudet

Muokattavuus

Eatech Portable myyntisovelluksen toiminnallisuus on muokattavissa tarpeiden mukaan. Ajatuksena on, että puhelimen lisäksi myyjä ei tarvitse muita työvälineitä kuin kevyen kosketusnäyttölaitteen, jolla voi hoitaa kaikki asiakaskäyntiin liittyvät toimistotyöt – esimerkiksi asiakastietojen ylläpidon, tuote-esittelyt, tarjoukset, tilaukset, käyntien kirjaukset ja hallinnan – jo asiakaskäynnin aikana. Myyntisovellus sopii ratkaisuksi, olkoonpa liikkuvan myyntityön painopiste sitten käyntien hallinnassa, tuote-esittelyissä tai tarjousten ja tilausten tekemisessä.

myyntisovelluksen muokattavuus

Käytettävissä ilman verkkoyhteyttä

Myyntityö ei ole sidoksissa verkon toimivuuteen, sillä kaikki Eatech Portable myyntisovelluksen toiminnot ovat käytettävissä myös offline-tilassa, eli täysin ilman verkkoyhteyttä. Verkkoyhteyttä tarvitaan vain tietojen päivittämiseen toiminnanohjausjärjestelmän kanssa.

myyntisovelluksen offlineominaisuus